Motorrevisie

WIJ DOEN MOTOR REVISIE

DIRECT AFSPRAAK MAKEN

MOTOR REVISIE OF REPARATIE

Uw old-timer of uw modernere auto weer voorzien van een soepel werkende motor. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u uw auto zo lang mogelijk behouden dan is een motor reparatie of revisie vaak de beste oplossing. Wij zijn gespecialiseerd in revisie en reparaties van motoren.

MOTOR DEELREPARATIE

Het niet werken van een motor kan meerdere oorzaken hebben. Vaak is een deelreparatie voldoende om hem weer jaren mee te laten gaan. Hierbij worden dan de zuigers en kleppen vervangen ,  nieuwe cilinderbussen geperst of vlakken wij de cilinderkop en voorzien de motor tevens van een nieuwe koppakking.

MOTOR REVISIE

Is uw motor niet meer te repareren, dan heeft deze een revisie nodig. De motor moet uit elkaar. Allereerst worden alle delen schoongemaakt en ontdaan van oliën, vetten en andere vormen van aanslag. Hierna worden alle onderdelen  gecontroleerd op haarscheurtjes en slijtage. Alles wat (bijna) versleten is wordt vervangen. Na een revisie bent u weer voorzien van een gloednieuwe motor en kunt u er vervolgens weer jaren mee doen.

VOORDELEN MOTOR REVISIErevisie-motor-garage-mouws

Motorrevisie heeft grote voordelen. Revisie is in veel gevallen goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe motor. Sommige motoren zijn ook weinig gemaakt, waardoor deze ook amper gebruikt voorkomen, daarnaast zijn er series waarin slechte motoren voorkomen. Bij vervanging hiervan kan u dus tegen dezelfde problemen aan lopen. Bij motorrevisie heeft u hier geen last van. U heeft in feite een “gloed” nieuwe motor.

Van uw geliefde old-timer tot moderne motoren wij verzorgen voor u de reparatie of revisie.