Automaatspoeling

AUTOMAATBAK SPOELEN DAT DOEN WIJ.

DOWNLOAD

DIRECT AFSPRAAK MAKEN

Automaatbak spoelen

Automaatbak spoelen? Heeft u een auto met een automatische versnellingsbak en ervaart u problemen tijdens het rijden. De volgende problemen kunnen optreden. Indien dit bij u het geval is raden wij u aan direct contact op te nemen voor een automaatspoeling.

  • De auto schakelt slecht
  • De auto schommelt in toeren
  • De auto bonkt
  • De auto slipt
  • De auto verbruikt meer brandstof
  • De automaatbak van de auto doet het slecht of geheel niet meer

Wij zijn de specialist in uw regio . Uw automatische versnellingsbak zal beter lopen en u lost hiermee reeds aanwezige problemen vaak op. Het advies is om elke 60000 KM een automaatspoeling uit te laten voeren. Zo voorkomt u dat u voor dure reparaties komt te staan.

Automaatspoeling

Powerflushen het reinigen en verversen van de olie.

De oplossing voor het reinigen van de automaatbak is het laten spoelen van de je automaatbak, dit noemen we ook wel Powerflushen. Powerflush is een bijzonder krachtige spoelmethode. Door deze handeling wordt de automatische transmissie volledig gespoeld, gereinigd en daarnaast van versie, nieuwe olie voorzien.

Alle ATF (Automatic Transmission Fluid) olie, in het volledige systeem, wordt tijdens het reinigen vervangen en niet slechts één gedeelte van de olie. Dit houdt in dat naast de bestaande olie ook de olie in de oliekoeler, koppelomvormer en in alle leidingen wordt ververst.

Definitief alle oude olie verwijderen

Op deze manier blijft er nergens oude olie achter. Bij het ‘verversen’ op de ouderwetse manier wordt slechts 30 tot 40 % van de oude olie vervangen door nieuwe olie. Bijkomend gevaar hiervan is verergering van de klachten door losgeweekt vuil.

Met behulp van de Powerflush methode wordt in minder tijd en met minder geknoei het volledige systeem gereinigd en ververst en het maximaal haalbare resultaat bereikt.