Diensten

motorrevisie

MOTORREVISIE

Uw old-timer of uw modernere auto weer voorzien van een soepel werkende motor. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u uw auto zo lang mogelijk behouden dan is een motor reparatie of revisie vaak de beste oplossing. Wij zijn gespecialiseerd in revisie en reparaties van motoren.

AUTOMAATSPOELING

Automaatbak spoelen? Heeft u een auto met een automatische versnellingsbak en ervaart u problemen tijdens het rijden. De volgende problemen kunnen optreden.
Indien dit bij u het geval is raden wij u aan direct contact op te nemen voor een automaatspoeling.

OLIE VERVERSEN

Gaat uw olie lampje branden of is het al lang geleden dat u uw olie ververst heeft kom dan langs in onze garage. Wij controleren dan vrijblijvend uw oliepeil, kleur van de olie en of er lekkages zijn.
Hierna zullen wij u direct een passend advies geven.

AIRCO CONTROLE

Een goed werkende airco in je auto is wel fijn. In de zomer wilt u het koel houden en in de herfst zorgt de airco voor een snelle ontwaseming van uw ramen. Dit verhoogt uw rijcomfort en houd uw hoofd koel als u achter het stuur zit. Twijfelt u of uw airco nog goed werkt? Kom dan even langs voor een gratis aircocontrole. Een afspraak maken is niet nodig.

BANDEN BALANCEREN

Autobanden balanceren bevordert het rijcomfort. Het balanceren van je auto is nodig als bij een bepaalde snelheid het stuur gaat trillen. Wij zijn gespecialiseerd in het balanceren van uw auto en wielen. Het wegcontact van gebalanceerde auto’s is beter. Dat bevordert de veiligheid en levert een besparing in kosten. Hierdoor wordt extra slijtage voorkomen.

APK

Is het weer tijd voor uw APK keuring dan bent u bij Garage Dave Mouws aan het juiste adres.Mocht tijdens de APK controle blijken dat er reparaties noodzakelijk zijn om uw auto of camper aan de keuringseisen te laten voldoen? Dan zorgen wij voor een prijsopgave. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent.

KOPPELING VERVANGEN

Schakelt uw auto slecht of geeft u gas en komt bijna niet vooruit? Moet u steeds meer moeite doen om de koppeling in te trappen of is de koppeling hoger gekomen? Kom dan direct langs. Vaak is het afstellen van de koppeling voldoende om te blijven rijden.

VERSNELLINGSBAK REVISIE

Indien er iets niet goed is met uw versnellingsbak rijd dan niet onnodig lang door dit zorgt enkel voor meer slijtage. Heeft u een automaat dan is vaak een automaatspoeling mogelijk. Wij zijn een specialist herstelpunt met vele jaren ervaring.